Despre noi

În 2009, prima producție serie de piese a fost executată pentru industria automobilelor. Debavurarea volanelor a fost activitatea noastră principală.

În perioada 2009 -2017 am avut o locație pe bază de chirie și am făcut investiții substanțiale, ceea ce a dus la creșterea capacității noastre de producție, care se bazează astăzi pe diferite tipuri de utilaje de producție. Investiția în echipamente moderne a fost o acțiune care ne-a permis să avem o producție de calitate proiectată pentru a asigura că ne menținem competența companiei noastre cerută de concurența UE.

În 2018 am achiziționat 11.000 de metri pătrați de teren și ne-am relocat activitatea în 4 clădiri care separă sarcina de lucru pe baza operațiilor asistate manual sau cu mașina.

Suprafață - 11.000 de metri pătrați23%
Capacitate de stocare - 600 de metri pătrați30%
Producția - 650 de metri pătrați45%

Viziunea noastra

Politica promovată de Galli Technic International este aceea de a plasa clientul, implicit cerințele acestuia, în centrul tuturor departamentelor companiei, de a pune în aplicare reglementările în vigoare ale societății românești și europene, în beneficiul oamenilor și al întreprinderilor.
Toți angajații sunt conștienți de faptul că îndeplinirea cerințelor specificate, precum și îmbunătățirea continuă a proceselor, produsele și serviciile de cea mai bună calitate nu sunt accidentale, ci sunt rezultatul unei conduceri pozitive, inteligente și programate, precum și al unui efort sincer și colectiv.