Sablare

act1 cover

Finisarea suprafețelor


sa21

Utilaj de sablare automată tip centrifugă, pentru operațiuni de tratare a suprafețelor.

Material de sablare


sa22

Materialul de sablare utilizat în acest caz a fost compus din alice CrNi30 și a fost selectat în strânsă legătură cu aplicația și cu rezultatele cerute.

Procesul de sablare


sa23

Procesul efectiv de curățare sau procesul de bombardare se realizează complet automat. Sarcinile de lucru sunt introduse inițial în mașina de sablare. 3 roți centrifuge cu rotație rapidă bombardează fiecare articol cu cantități extraordinare de alice reprezentând un număr enorm de impacturi.

impurities

Pregătirea înainte de sablare


Unele componente trebuie să fie curățate înainte de sablare, pentru a îndepărta reziduurile uleioase din procesul de turnare, în caz contrar impuritățile vor fi imprimate pe suprafață.

sa24
sa25
sa267

Suport dedicat


design1

Pentru optimizarea proceselor și reducerea costurilor, proiectăm și producem suporți speciali pe baza formei și mărimii piesei dvs.

Camera de sablare


design2

Înălțimea și diametrul de lucru al camerei de sablare.

H = 1000 mm; D = 950 mm.

Sablare parțială


protectivBlasting1

Putem proteja părți ale componentelor care nu necesită sablare.

Sablare protejată


protectivBlasting2

Unele părți sunt prelucrate înainte de sablare, aceste toleranțe nu vor fi afectate dacă sunt protejate corespunzător.

Piese complexe


sa11

Pentru o rugozitate crescuta este folosita o alta masina de sablare, 2 roti centrifuge bombardeaza fiecare piesa cu cantitati uriase de alice reprezentand un numar enorm de impacturi.

Creșterea rugozității


sa12

Materialul de sablare folosite în acest caz au fost compuse din alice CrNi40 și a fost selectat în strânsă legătură cu aplicarea și rezultatele cerute.

sa31

Tumbler pentru debavurare


Tumbler este un utilaj care amesteca mai multe piese și unele tipuri de materiale umede sau uscate. Incinta se va roti ca un tambur de amestecare pe un camion de ciment pentru a prelucra materialele și piesele din jur. În acest fel, incinta și materialul ales îndepărtează bavurile. Există multe tipuri diferite de materiale care trebuie luate în considerare atunci când ne referim la debavurare; exemple sunt medii de plastic, mediu de porumb și medii ceramice. Acestea sunt utilizate în concordanță cu mașinile de debavurat, pentru a elimina bavura de pe piese.

Cabina de sablare


sm21

O cabina de sablare este în esență un sistem cu buclă închisă care permite operatorului să sableze piesa și să recicleze materialul abraziv.

Imperfecțiuni mici


sm22

Sablarea abrazivă manuală este un serviciu pe care îl asigurăm pentru o suprafață mai fină sau pentru corectarea imperfecțiunilor mici.

Suprafață mai fină


sm23

Materialul de sablare utilizat în acest caz a fost compuse din mărgele de sticlă.

Galli Technic International


Viitorul nu este un dar, este o realizare.

GTI logo

Informatii de contact


Adresa: Str. Portului, Nr. 2, Deva, Hunedoara, Romania, 330181

+4 0254 212 110

+4 0737 233 590

office@gallitechnic.ro